Rock koncerten

Fiatalos nagymamának tartom magam, amit a környezetemben élő ismerőseim, barátaim, szűkebb és tágabb családtagjaim, de főleg a gyermekeim, unokáim folyamatosan erősítenek is bennem. Teszik ezt közvetlenül, amikor véleményt mondanak életvitelemről, ruházkodásomról, szórakozásaimról, illetve közvetve, amikor kikapcsolódásként szabadidős tevékenységeket szerveznek számomra.

Megmondom őszintén, hogy én ezt kedvelem. Szeretem hallani, amikor azt hangoztatják, hogy milyen jó, hogy nyitott vagyok az új dolgokra. Az is jól esik, amikor közös programokat szerveznek, és jól érzik magukat a társaságomban. Persze én nagyon boldog vagyok, hogy így sok-sok időt tölthetek el Velük együtt közösen, hiszen nagyon fontosak Ők számomra, sőt a legfontosabbak.

Sok közösen szervezet programok kedvelek. Ezek között vannak kirándulások, túrák, közös fürdőzések, mozi és múzeumlátogatások, de legjobban élvezem a koncerteket, amik nyár elején kezdenek igazán beindulni.

Vidéken élünk, ahol az utóbbi években nagy szokás lett a különféle fesztiválok szervezése. Ezek reggeltől estik tartó kikapcsolódást jelentenek hétvégén szinte az egész család számára, az egészen kicsi gyerekektől kezdve a felnőttekkel bezárólag.

A gyerekeknek lehetőségük van kipróbálni a hagyományos népi játékokat, esetleg lovagolhatnak, különféle szellemi vetélkedőkön vehetnek részt, a kirakodó vásárban válogathatnak a játékok, édességek között.

A felnőttek hódolhatnak az ínyenc szokásoknak: ízlésüknek megfelelően választhatnak a finomabbnál finomabb népi ételek között, élvezhetik a helyi civil közösségek kulturális műsorait.

Ezeknek a rendezvényeknek a fénypontja azonban a délutáni, esti órákban bekövetkező koncertek. Az elmúlt hétvégén, Gyöngyösön jártunk, ahol fellépett a Bagossy Brothers Company. Szeretem a zenéjüket. Különös hangulatot tudnak teremteni dallamvilágukkal, a dalok szövege pedig nagyon egyéni.

Természetesen a hangfelvétel elengedhetetlen ezeken a fellépéseken. Most is elindítottam a telefonom felvétel gombját, de bánatomra az adatmentés telefonról nem sikerült.

Az androidszerviz munkatársai szerencsére futárszolgálaton keresztül javítottak a hibát.